Volg Fireplace op Facebook
Volg Fireplace op Twitter
Volg Fireplace op Google +
Volg Fireplace op Pinterest
Volg Fireplace op Youtube
Zoeken
Laan van Everswaard 57-59, 4617 LH Bergen op Zoom
Tel. 0164 - 261 909   info@fireplace-haarden.nl
Openingstijden: Vandaag geopend 8.30 - 17.30 uur
9 November 2017

Happy Cocooning brengt sinds 2008 de gezelligheid van een kampvuur naar tuinen en balkons van Europa met zijn Cocoon Tables. Door het gebruik van een gasbrander heb je wel de sfeer van een gezellig vuurtje, maar niet de overlast van een traditionele houtbrander. Kiezen tussen een lounge- of eettafel hoeft niet meer. Door handig in te spelen op de trends heeft Happy Cocooning hiervoor de perfecte tussenoplossing. Of u nou van organische ronde vormen houdt of van recht en strak, Happy
Cocooning past altijd bij jouw smaak, op het juiste niveau. 
 

Cocoon tafels

De tafelhaard voor buiten zet je letterlijk in vuur en vlam. De Cocoon Tables hebben namelijk een ingebouwd gasvuur. Buitengewoon sfeervol én veilig! Het is dé centrale plek buiten, waar je gezellig omheen kan zitten. Zo kunt u kiezen uit diverse modellen zoals een ronde vuurtafel of een vierkante vuurtafel én is er keuze uit verschillende materialen zoals beton, teakhout of gebeitst hout.  

Accessoires voor uw vuurtafel

Met de optionele grillplaat kan deze vurige tafel direct als barbecue gebruikt worden. Andere accessoires zijn o.a. houten sidetables, wijnkoeler en glazen ombouw. Daarmee maak je van deze tafelhaard een multifunctionele haardtafel. De Cocoon Tables zijn gemaakt van het oersterke en weerbestendige composiet en verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Geniet buiten van gezelligheid, licht en warmte, zónder vonken of rook.

Kunt u wel zo'n gezellige vuurtafel van Happy Cocooning in uw eigen tuin gebruiken? Kom dan langs in onze showroom en laat u adviseren door een van onze medewerkers.

Contura actie

Vlammend voordeel bij aanschaf van een Contura houtkachel