Volg Fireplace op Facebook
Volg Fireplace op Twitter
Volg Fireplace op Google +
Volg Fireplace op Pinterest
Volg Fireplace op Youtube
Zoeken
Laan van Everswaard 57-59, 4617 LH Bergen op Zoom
Tel. 0164 - 261 909   info@fireplace-haarden.nl
Openingstijden: Vandaag geopend 8.30 - 17.30 uur
9 November 2017

Misschien heeft u ze al zien staan bij ons in de showroom: de barbecues van het merk Dancook. Sinds vorig jaar kunt u deze stijlvolle houtskoolbarbecues ook bij ons bekijken en aanschaffen. De barbecues van Dancook worden gekenmerkt door hun eigentijdse design en de keuze voor hoogwaardige materialen.

Stijlvol ontwerp

Een Dancook barbecue is mooi om naar te kijken én ontworpen om een leven lang mee te gaan. De barbecues combineren een exclusief Scandinavisch ontwerp met solide kwaliteit en hoge functionaliteit. Zo hoeft u minder houtskool te gebruiken, wordt de brandtijd van het houtskool verhoogt en het verbetert de kookprestaties met 50%.

De gepatenteerde voering in de houtskoolbarbecues van Dancook verzamelt vet en as - voor eenvoudiger schoonmaken van de barbecues. Dit zorgt voor een langere levensduur en een betere smaakbeleving.

Uitgebreid assortiment 

Er zijn diverse modellen beschikbaar van Dancook. Zo bestaan er de kettle modellen: kleine ronde barbecues die u gemakkelijk kunt verplaatsen, maar ook hele buitenkeukens die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen. 

Tal van accessoires

Dancook heeft een breed scala aan accessoires voor hun barbecues. Van beschermhoezen, roosters en pizza bakplaten tot spiezen en thermometers. 

 

Kom eens langs in onze showroom om deze stijlvolle houtskoolbarbecues te bekijken. Onze medewerkers geven u graag meer informatie en advies.

Contura actie

Vlammend voordeel bij aanschaf van een Contura houtkachel