Volg Fireplace op Facebook
Volg Fireplace op Twitter
Volg Fireplace op Google +
Volg Fireplace op Pinterest
Volg Fireplace op Youtube
Zoeken
Laan van Everswaard 57-59, 4617 LH Bergen op Zoom
Tel. 0164 - 261 909   info@fireplace-haarden.nl
Openingstijden: Vandaag geopend 8.30 - 17.30 uur
28 November 2017

Vrijwel alle apparaten worden steeds energiezuiniger, zo staat ook de ontwikkeling van de verbrandingstechniek van kachels niet stil. Bij Contura werken ze voortdurend aan het verbeteren van de houtkachels. Juist nu hebben zijn hun techniek nog meer verfijnd. De verbrandingskamers van de Contura 600 Style heeft een nieuwe, mooiere en meer gestroomlijnde vormgeving die ervoor zorgt dat de warmte die de kachel uitstraalt.

ASF Automatic Start Function

Dit is een ingenieuze functie die de toevoer van lucht door het rooster automatisch regelt. Dit houdt in dat de deur gesloten kan worden nadat het aanmaakhout is aangestoken. De kachel functioneert daarmee volledig onafhankelijk van de lucht in de ruimte. Het geeft bovendien een veilig gevoel om de kacheldeur tijdens het aansteken niet open te hoeven laten. Dit is ook ideaal in moderne woningen met onderdruk. Een unieke Contura functie waarvoor patent is aangevraagd.
RBF Refueling Boost Function

Met de boostfunctie kunt u nagloeiende as die bijna gedoofd is ”redden”. U zet dan de linkerhendel open, zodat er verse zuurstof vanaf de onderzijde wordt aangevoerd die de gloeiende as opstookt waarmee u nieuw hout kunt aansteken. Kort daarna kunt u dan weer genieten van een prachtig, warm vuur.
SSA Silent Sliding Ash tray

Schoonheid tot in het kleinste detail. De Contura 600 Style is voorzien van een nieuwe aslade die dankzij het design en een dempingsfunctie stil en zacht uitschuifbaar is.
Contura actie

Vlammend voordeel bij aanschaf van een Contura houtkachel